Småviltjakt for nye jegere 30.09 – 02.10.16

AJFF arrangerer småviltjakt rettet mot nye jegere første helgen i oktober.

66365_285927528192044_1991692306_n

Nye jegere inviteres til opplæringsjakt i Raundalen på Voss. Her finnes rype, hare, noe skogsfugl, kråke, ravn, rev…. :)Jaktkortet spesifiserer arter vi kan felle.
Hund er ikke tilatt.

Vi drar til Skiple fredag kveld. Her kan man kjøre, eller ta lokaltoget til Myrdal (gå av på Skiple stasjon).Toget stopper rett utenfor hytteveggen, så dette er en god løsning for dem som ikke kjører bil. Gi gjerne en lyd om du vil kjøre eller ta tog, så kan vi samkjøre. Ta også kontakt om du lurer på togruter, veibeskrivelse e.l.

Overnatting blir på ei enkel hytte på Skiple, hvor vi sover på sovesal og går på utedo. Hytten har innlagt vann og strøm. Det vil være muligheter for å kjøre lengre opp i fjellet og parkere der, for å slippe unna de værste bakkene. Det vil være en del stigning i begynnelsen av jaktterrenget, men vi tar oss god tid og sørger for at alle kommer med.

Jegerprøven er obligatorisk, denne turen passer svært godt til dem som har tatt jegerprøven å enda ikke kommet seg ut på jakt. Det viktig at alle har med jegerkortet og kvittering på betalt jegeravgift.

Det er også lov å ta med ekstra kos til kvelden ?

Pris:
300 kr medlemmer
500 kr ikke medlemmer

Inkluderer middag alle dager, overnatting og opplæring.
Obs: Jaktkort kommer i tillegg

Begrenset antall plasser, så her er det føsteman til mølla. Påmelding kun på mail til undertegnede.  Når påmelding bekreftes får dere tilsendt hvor dere får kjøpt jakt kort, kart over området samt litt ekstra råd om hva en bør ha med.

Kontakt/påmelding:
E-post: regine_emilie90@hotmail.com